Waarom Vink Interieurfolies?

 • Restyling van jouw interieur of gevel
 • Upcycling van bestaand meubilair
 • Creativiteit ten volle benutten
 • Unieke uitstraling van het gebouw
 • Snel opnieuw operationeel in vergelijking met traditionele renovatietechnieken

Voorraadcollectie het meest uitgebreide gamma

Bekijk hier de Vink kleurcollectie

Het voorraadprogramma van Vink bestaat uit meer dan 500 inspirerende patronen, die bovendien snel leverbaar zijn. Welk design past bij jouw interieur? Ontdek het snel in onze digitale catalogus.

Voordelen Vink Interieurfolies

Waarom dure meubels en oppervlakken vervangen als je ze tegen een fractie van de kosten kunt voorzien van een nieuwe uitstraling met een Vink Interieurfolie in o.a. metaal-, marmer- of houtlook? Zo krijgen winkels, hotels, kantoorruimtes, liften, recepties, horeca, keukens enz. snel een nieuwe en unieke uitstraling. 

Nog meer redenen waarom de Vink Interieurfolies een betrouwbare keuze voor jouw project zijn: 

Onderhoudsvriendelijk

Eindeloze creativiteit

Look & feel natuurlijke materialen

Weersbestendig

Geen hinderlijke werken

Budgetvriendelijk

Brandvertragend

Duurzaam

Designoplossing

Garantie

Geen geurhinder

Krasbestendig

Snel en makkelijk

Licht in gewicht

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met o.a. 3M Di-Noc Architectural Finishes en Bodaq Interior Film biedt Vink je de meest kwalitatieve merken in de markt  aan. Dankzij jarenlange ervaring en continue innovatie kies je voor betrouwbaarheid en gemoedsrust. De collecties van beide merken zijn mooi complementair, zo vind je gegarandeerd de ideale oplossing voor jouw renovatieproject. 

Technology meets design

Vink Interieurfolies combineren technologische innovaties met design en bieden zo ontelbare mogelijkheden voor interieurbedrijven, architecten en ontwerpers. Voor een optimale look-and-feel zijn de folies verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, types, kleuren én met een realistische hout-, textiel-, carbon- of lederstructuur. De unieke technologie zorgt voor een snelle restyling en dus een aanzienlijke tijdswinst. Dankzij een speciaal ontwikkelde toplaag is deze decoratiefolie ook onderhoudsvriendelijk.

Professionele installateurs

Vink heeft een uitgebreid netwerk van professionele installateurs voor interieurfolies. Deze ervaren installateurs hebben een doorgedreven opleiding gevolgd en beschikken over de juiste professionele tools voor een correcte plaatsing. Ze garanderen je het beste resultaat op maat van jouw project  

Een designoplossing voor elke ondergrond

Vink interieurfolies zijn voorzien van een speciale lijmtechnologie die ervoor zorgt dat de folies hechten op zowel gladde als ruwe oppervlakken. Hierdoor kan je ze gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen en op bijna elke ondergrond:

 • Meubels: kasten, tafels, bureaus, ...
 • Deuren
 • Plafonds
 • Liften
 • Scheidingswanden en muren
 • Gevels
 • Gadgets

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top