Waarom Vink Interieurfolies

 • Restyling van uw interieur of gevel
 • Upcycling van bestaand meubilair
 • Creativiteit ten volle benutten
 • Unieke uitstraling van uw gebouw
 • Sneller terug operationeel tov traditionele renovatietechnieken

Voorraadcollectie het meest uitgebreide gamma

Bekijk hier de Vink kleurcollectie

Het voorraadprogramma van Vink bestaat uit meer dan 500 inspirerende patronen, die bovendien snel leverbaar zijn. Welk design past bij jouw interieur? Ontdek het snel in onze digitale catalogus.

Voordelen van Vink Interieurfolies

Waarom dure meubels en oppervlakken vervangen als u ze tegen een fractie van de kosten kunt voorzien van een nieuwe uitstraling met een Vink Interieurfolie in oa. metaal-, marmer- of houtlook. Zo transformeer je een interieur betaalbaar, in minder arbeidstijd en met minder afval. 

Nog meer redenen waarom de Vink Interieurfolies een betrouwbare keuze voor jouw project zijn: 

Onderhoudsvriendelijk

Eindeloze creativiteit

Look & feel natuurlijke materialen

Weersbestendig

Geen hinderlijke werken

Budgetvriendelijk

Brandvertragend

Duurzaam

Design oplossing

Garantie

Geen geurhinder

Krasbestendig

Snel en makkelijk

Licht in gewicht

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Met 3M Di-Noc Architectural Finishes en Bodaq Interior Film biedt Vink u de meest kwalitatieve merken in de markt van interieurdecoratie aan. Gestoeld op jarenlange ervaring en continue innovatie kiest u voor betrouwbaarheid en gemoedsrust. De collecties van beide merken zijn mooi complementair, zodat u gegarandeerd de ideale oplossing voor uw renovatieproject vindt. 

Technology meets design

De Vink Interieurfolies combineren technologisch vernuft met verfijnd design, en bieden zo ontelbare mogelijkheden voor interieurbedrijven, architecten en ontwerpers. De folies zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, types en kleuren, én met een realistische structuur zoals die van hout, textiel, carbon, leder,... voor een optimale look-and-feel ervaring. De unieke technologie  zorgt voor snelle restyling-mogelijkheden en dus een aanzienlijke tijdswinst. Een speciaal ontwikkelde toplaag maakt deze decoratiefolie ook onderhoudsvriendelijk.

Professionele installateurs

Vink heeft een netwerk aan professionele installateurs voor Interieurfolies samengesteld. Deze ervaren installateurs hebben een doorgedreven opleiding gevolgd en beschikken over de professionele tools voor de plaatsing van deze folie op elk gewenst oppervlak. Het beste resultaat op maat van jouw project dus. Zoek je een professionele installateur in jouw buurt?

Een design oplossing voor elke ondergrond

De Interieurfolies uit het Vink gamma zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde lijmtechnologie, die ervoor zorgt dat de folies hechten op zowel gladde als ruwe oppervlakken. Hierdoor kunnen ze worden ingezet voor de meest uiteenlopende toepassingen en op bijna elke ondergrond:

 • Meubels: kasten, tafels, bureaus, ...
 • Deuren
 • Plafonds
 • Liften
 • Scheidingswanden en muren
 • Gevels (Exterior versies)
 • Gadgets

De mogelijkheden zijn zo oneindig als uw verbeelding.

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top