Een duurzame oplossing voor treinen en trams

In Europa wordt verwacht dat het treinverkeer exponentieel zal stijgen de komende decennia, en dat de trein dus, nog meer als nu, een gevestigde waarde wordt als duurzaam, snel en betrouwbaar transportmiddel. Om reizigers een aangename ervaring te bieden aan boord van de trein of tram, wint ook het interieur binnenin de wagons alsmaar meer aan belang. En hiervoor bieden de Vink Interieurfolies werkelijk de ideale oplossing. Zo zijn deze folies licht in gewicht, en kunnen ze snel een heel andere uitstraling geven aan het interieur van de trein of tram. Op deze manier blijft het energieverbruik onder controle, en hoeven de trein- of tramstellen niet te lang uit het circuit worden genomen, wat immers een hoog kostenplaatje met zich meebrengt. Ze kunnen onmiddellijk terug worden ingezet om hun dagdagelijkse taken te hervatten: passagiers op een aangename manier vervoeren.

Krasbestendig en brandvertragend

High traffic toepassingen

Het interieur in treinen en trams moet uiteraard tegen een stootje kunnen, om weerstand te bieden tegen objecten die in de drukte wel eens tegen de wanden en meubels durven te stoten of schuren: schoenen, koffers, trolleys, ... De krasbestendige toplaag van de Vink Interieurfolies biedt hier soelaas. Bovendien heeft 3M een Abrasion Resistant serie, met een extra kraswerende coating, ontwikkeld voor de echte "high traffic" toepassingen.

Bekijk de Abrasion Resistant reeks

Veiligheid van primordiaal belang

Uiteraard is veiligheid in de treinen en trams van primordiaal belang. De Vink Interieurfolies zijn getest én goedgekeurd volgens de strenge brandnormen die gelden voor de spoorwegsector.

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Een specifieke structuur, effect of functionaliteit voor ogen? Laat je verbeelding de vrije loop!

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top