De voordelen voor horeca

Uitstraling is cruciaal

In hotels, restaurants en cafés is de uitstraling van het interieur cruciaal om uw gasten zich welkom te laten voelen en de nodige gezelligheid en beleving te creëren voor een aangenaam verblijf. De Vink Interieurfolies bieden u hiervoor de ideale mogelijkheden. Of u nu een strakke en moderne, of juist een meer landelijke en natuurlijke look beoogt, Vink heeft het juiste design voor u in petto. Tafels, balies, muren, plafonds, kasten, enz. krijgen hierdoor een volledige make-over in de stijl die u voor ogen had.

Minimale inkomstenderving

Belangrijk voor uw zaak is dat bij een renovatie of restyling de inkomstenderving tot een minimum beperkt blijft, doordat kamers niet verhuurd kunnen worden of uw café of restaurant dicht moet blijven. Ook op dit vlak zijn de decoratiefolies uit de Vink collectie de keuze bij uitstek. Zo kunnen bv. de deuren van een hotelkamer voorzien worden van een nieuwe look, terwijl de poetsploeg de kamer aan het kuisen is. Hierdoor verliest u geen kostbare tijd en kunt u uw gasten onmiddellijk opnieuw verwelkomen, en dit in een unieke en trendy setting.

Kostenefficiënte oplossing

Bovendien is de restyling met de architecturale afwerkingen van Vink een kostenefficiënte oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de branddeuren in horeca-zaken. Het vervangen van deze deuren blijkt al snel een veelvoud van de kostprijs met zich mee te brengen in vergelijking met het opwaarderen van de bestaande deur met één van de meer dan duizend referenties uit de Vink collectie. Bovendien zijn er brandcertificaten beschikbaar voor de Vink Interieurfolies.

Inspiratie

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Een specifieke structuur, effect of functionaliteit voor ogen? Laat je verbeelding de vrije loop!

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top