Straalt uw kantoorgebouw nog uit waar u als bedrijf voor staat?

Heeft uw kantoorgebouw dringend nood aan een opfrissing? Komt de uitstraling van uw gebouw niet (meer) overeen met de waarden die uw bedrijf wilt uitdragen? Laat u verrassen door de mogelijkheden van Vink Interieurfolies. Balies, bureaus, vergaderruimtes of buitengevels worden eenvoudigweg opgewaardeerd met uitgebreide mogelijkheden voor architecturale afwerkingen of  voorzien van de meest gepersonaliseerde grafische ontwerpen.

Tover uw muren om in een whiteboard of projectiescherm

 Tover uw muren om in een whiteboard of projectiescherm om presentaties te geven en brainstormsessies te vergemakkelijken. 

Geef uw kantoren een frisse en moderne look, zodat uw medewerkers met plezier komen werken, en u er met trots uw klanten en leveranciers kunt ontvangen. En waarom zou u uw bestaande, doch verouderde meubels in uw kantoorgebouw weggooien, als u deze eenvoudigweg een tweede leven kunt geven en kunt voorzien van een nieuw, eigentijds design.

Vrijwel alles is mogelijk met de Vink Interieurfolies, meer nog, met een minimale verstoring van uw activiteiten, een minimum aan afval en een hoog rendement.

Inspiratie

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Een specifieke structuur, effect of functionaliteit voor ogen? Laat je verbeelding de vrije loop!

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top