Van inspiratie tot projectondersteuning

Eindeloze creativiteit

Vink Interieurfolies bieden architecten, voorschrijvers en ontwerpers over de hele wereld inspiratie om interieurs om te toveren tot unieke, sfeervolle ruimtes, waarvan eindklanten telkens weer versteld staan. Op regelmatige basis wordt de collectie getoetst aan de huidige en opkomende trends en wordt het gamma aan deze trends aangepast. Door de uitzonderlijk uitgebreide collectie, en het feit dat ze op bijna elk oppervlak kunnen worden aangebracht, zijn de mogelijkheden met de Vink Interieurfolies oneindig. Laat uw creativiteit dus de vrije loop.

Uitgebreide ondersteuning

Vink biedt u hierbovenop een doorgedreven technische ondersteuning (technische datasheets, brandcertificaten, presentaties, lastenboekteksten, …), alsook het nodige staalmateriaal om uw dossiers volledig te onderbouwen en uw projecten tot een succes te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het Vink gamma, of wilt u graag een infosessie bijwonen? Heeft u een project waarbij de Vink Interieurfolies de ideale keuze zijn? Contacteer ons dan snel. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons voor meer info over Interieurfolies

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Een specifieke structuur, effect of functionaliteit voor ogen? Laat je verbeelding de vrije loop!

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top