3M oplossingen in overvloed in US Bank Stadium

Naam project:US Bank Stadium (Minnesota - VS)
Omschrijving project:Nadat in 2013 het dak van het H. Humphrey Metrodome stadion - thuisbasis van de Minnesota Vikings - inzakte, moest een nieuw stadion gebouwd worden. In 2016 werd het nieuwe en imposante US Bank Stadium ingehuldigd.
De project managers ontwierpen het nieuwe stadion met de focus op het creëren van de best mogelijke ervaring voor de trouwe Vikings fans. Comfort, toegankelijkheid en navigatiegemak waren hierbij topprioriteiten. Esthetiek en visuals die de trots van Minnesota uitvergroten, waren essentieel. Hierbij was het noodzakelijk dat de klassieke Vikings branding prominent aanwezig was
in de nieuwe faciliteiten. Het juiste materiaal vinden om al deze ontwerpideeën te realiseren was dus van groot belang. En dat is waar de zelfklevende producten van 3M een oplossing in boden. In totaal werden er meer dan 50 verschillende 3M producten gebruikt. Enkelen hiervan waren de 3M Di-Noc Architectural Finishes, de 3M Fasara Glass Finishes en de 3M IJ 180 Graphic Films. Door het gebruiksgemak, alsook de creatieve mogelijkheden die deze producten met zich meebrachten, konden alle vereisten van de project managers ingewilligd worden.
Productkeuze:
  • 3M Di-Noc Architectural Finishes
  • 3M Fasara Glass Finishes
  • 3M IJ 180 Graphic Films
Reden van productkeuze:
  • Gebruiksgemak
  • Snelheid van implementatie
  • Oneindige creatieve mogelijkheden
 Lees hier de volledige case study.

 

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Een specifieke structuur, effect of functionaliteit voor ogen? Laat je verbeelding de vrije loop!

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top