Vink Interieurfolies De collectie

Met meer dan 1000 unieke patronen en structuren vindt u binnen het interieurfoliegamma van Vink altijd wat u zoekt voor uw project. Met 3M Di-Noc Architectural Finishes en Bodaq Interior Film bieden wij u de meest kwalitatieve merken in de markt aan. Ook voor raamdecoratie en privacy-verhogende toepassingen vindt u in ons aanbod van 3M Glass Finishes de ideale oplossing voor uw uniek interieur. De mogelijkheden zijn zo onbeperkt als uw verbeeldingskracht !

Voorraadcollectie het meest uitgebreide gamma

Bekijk hier de Vink kleurcollectie

Het voorraadprogramma van Vink bestaat uit meer dan 500 inspirerende patronen, die bovendien snel leverbaar zijn. Welk design past bij jouw interieur? Ontdek het snel in onze digitale catalogus.

Creatief en hoog-technologisch design

Deze uitgebreide collectie werd ontworpen samen met gerenommeerde architecten en ontwerpers met oog voor hedendaagse en toekomstige trends. Elk gebouw of interieur verandert zo in een eigentijdse en unieke aandachtstrekker.

Eindeloze mogelijkheden

De Vink Interieurfolies bieden een eindeloze waaier aan mogelijkheden, ingedeeld naar functionaliteit en look-and-feel. Van slijtvaste afwerkingen tot abstracte vormen. Van een elegante textiel-look tot ruwe industriƫle motieven. Of van geoxideerd metaal tot realistische houtnerfstructuren.

Anti-fingerprint

Het 3M Di-Noc gamma bevat ook designs voorzien van een geavanceerde matte afwerkingslaag (anti-fingerprint technologie). Deze unieke afwerking is zeer praktisch in gebruik zonder zijn natuurlijke uitstraling te verliezen. Het echte materiaal valt zelfs bijna niet van het Di-Noc patroon te onderscheiden. Ook binnen dit gamma is er een uitgebreide keuze.

Collectie

Alles weten over de mogelijkheden

Contacteer ons

Een specifieke structuur, effect of functionaliteit voor ogen? Laat je verbeelding de vrije loop!

Hulp nodig?

Onze experts helpen u graag verder

Back to top